Štai, man iškilo tokia bėda, Zebros bazinis ( ne plius ) yra grynas š..., tai tėvas sako, pasidomėk, kokį belaidį, nes kaime gyvenam (5-7 km iki miesto), tai vat gal patartumėt kokį?
Ačiū!
Puslapis 1 iš 1
Internetas kokį patartumėt?
Parašė: 2009-08-20 09:58
na zinok, sitie belaidziai yra dar didesnis sudas, anksciau pasiemiau Bites interneta ir dabar ziauriai gailiuosi- visu pirma reikia moketi net 100lt, tai cia mieste axujienas internetas iseina, bet cia dar ne viskas, atsisiunti 5gb ir viskas, out..greitis tada nusmunka iki 15 kb/s, kas yra ziauru.
O kas del kokybes, tai visai nieko, nebuvo taip kad pradingtu internetas ir panasiai, man Rokiskyje greitis sieke apie 700 kb/s na zodziu nepatariu
O kas del kokybes, tai visai nieko, nebuvo taip kad pradingtu internetas ir panasiai, man Rokiskyje greitis sieke apie 700 kb/s na zodziu nepatariu
Parašė: 2009-08-20 19:47
Ret temoje 2009-08-20 12:40 parašė:
O tai kažin kaime jungtų? Nes kartą tėvas skambino, čia seniau, tai sakė, kad tipo neitų dar. Stoties ar ko nėra ten.
Paprastą optimalų+ tikrai jungtų, čia greičiausiai sakė, kad nėra galimybių jungti šviesoladinį... Šeip pats naudojuosi optimaliu+, tai šeip kaip ir nusiskundimų nlb ir turiu, nors tiekėjas ir Teo
diehard2294
Parašė: 2009-08-20 23:15
Ret temoje 2009-08-20 12:40 parašė:
O tai kažin kaime jungtų? Nes kartą tėvas skambino, čia seniau, tai sakė, kad tipo neitų dar. Stoties ar ko nėra ten.
Gali būt, kad ir neišeitų. Arba išeit gali, bet internetas ne pats geriausias būtų. Mano klasiokas irgi už miesto gyvena, nėra kažkokios stoties, tai ir pajungt negali. Siūlo patiems kabelį prasitempt.
O yra pas tave paprastas telefonas ? Nes jeigu yra paprastas, tai ir internetą turėtų pajungt... Jeigu pas tave bazinis pajungtas, tai gali ir į optimalųjį plius pasikeisti.
Puslapis 1 iš 1
Prisijungti
Registruotis
Pagalba

MultiCitata